I-a scris lui Dan Diaconescu apoi s-a sinucis!

„Am scris pe scurt ca să nu pierd trenul. Să-l ia naiba de tren”. Aşa a notat Nea Nae pe plicul adresat lui Dan Diaconescu, după care s-a aruncat în faţa acceleratului de Constanţa. Mâna i-a rămas lângă un semafor feroviar iar un testicul i-a zburat tocmai într-un ciulin.

Era aproape 20.40 când mecanicul Marian a văzut în dreptul barierei de pe Şoseaua Petricani un corp plutind prin aer şi aterizând pe grătarul locomotivei.

Izbitura l-a aruncat pe sinucigaşul Ioan Nae 100 de metri prin aer. Mecanicul a chemat poliţia, s-a uitat puţin pe geam apoi a plecat mai departe. Se ducea la mare.

Salvarea a ajuns în 10 minute la locul accidentului dar cei doi membri ai echipajului de prim-ajutor s-au mulţumit să acopere ce a mai rămas din Nae. Poliţiştii au găsit lângă sinucigaş o scrisoare adresată patronului OTV, Dan Diaconescu şi în care îşi descria povestea tristă de iubire cu Eugenia sau Jenny cum îi spunea el.

Într-un colţ al epistolei Nae Ioan a scris numărul de mobil al femeii iubite şi rugămintea ca cei care îl vor găsi să o anunţe.

„Mor din cauza datoriilor ca să nu ne mai chinuim eu şi Jenny”, scria Nae către Dan Diaconescu. Lângă mort zăcea o somaţie de la o bancă pentru plata unei restanţe. Şi-a pus capăt zilelor pentru 170 de Euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *