Dan Diaconescu : "Renunt la televiziune si intru in politica"


Dan Diaconescu :

 Patronul OTV Dan Diaconescu a fost eliberat din arest preventiv, având interdicţie de a părăsi ţara, iar Doru Pârv rămâne încarcerat, ca urmare a deciziei de vineri seara a Tribunalului Bucureşti.
Update Ora 22.15 La ieşirea din arestul Poliţiei Capitalei, Diaconescu a anunţat că va ceda televiziunea fiicei sale şi va intra în politică, intenţionând să candideze la alegerile prezidenţiale din 2014.

În primul rând, şeful de la OTV i-a urat "la mulţi ani!" mamei sale şi apoi şi-a sfătuit fiica să mute canalul pe desen animate: "Tati mută pe desene animate, pentru că tata îţi va ceda ţie televiziunea şi va intra în politică!".

Diaconescu a declarat că arestarea sa a fost politică. El a spus că va prezenta dovezile care susţin această afirmaţie în zilele următoare.

"Au mai trecut şi alţii prin prizonierat politic. Credeam că le ştiu pe toate însă abia acum m-am convins cum este ţara asta, cum e condusă şi de către cine. Am hotărât formarea unui partid politic care probabil se va numi Partidul Poporului Român. De asemenea, doresc să vă anunţ oficial că voi candida la alegerile prezidenţiale din 2014", a declarat patronul OTV, în faţa susţinătorilor săi care scandau "Diaconescu preşedinte".

Decizia Tribunalului este definitvă, astfel că Diaconescu va fi pus în libertate vineri seara din arestul Direcţiei Cercetări penale a Poliţiei Române.

Diaconescu va părăsi arestul poliţiei Capitalei. Instanţa i-a impus lui Dan Diaconescu să nu vorbească pe postul OTV despre cazul în care este cercetat de către procurorii anticorupţie. Nu are voie să ia legătura direct sau indirect cu primarul arădean Ion Moţ şi cu martorul principal din dosar, Mihaela Moise, cunoscută sub numele de Meme. Patronul OTV nu are voie să poarte arme şi trebuie să fie oricând la dispoziţia organelor de anchetă.


"Nu ştim motivele care au dus la admiterea acestui recurs. (...) Nu se poate stabili un semn de egalitate sub aspectul tratamentului juridic între Diaconescu şi Pârv", a declarat avocatul lui Dan Diaconescu, Gheorghiţă Mateuţ.

"Nu am reuşit să vorbesc cu Dan Diaconescu, dar cred că este mulţumit. El va fi cercetat în libertate", a completat avocatul jurnalistului Diaconescu.

Secţia I Penală a Tribunalului Bucureşti a judecat vineri contestaţia lui Dan Diaconescu şi a lui Dorel Pârv. Dan Diaconescu şi Dorel Pârv sunt acuzaţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru şantaj.

Sursa: Click, 28 Iunie 2010

Tags: Dan Diaconescueliberareteleviziunepolitica.


 • 51 voturi, Rating: 3.9/5

  | Bookmark and Share

Comentarii:

 • teadanut unde esti? vrem otv

  23-Iulie-2013, 20:54

 • cristiannvrem otv inapoi

  11-Iulie-2013, 15:48

 • Brigada Mobilavrem dan diaconescu in direct.

  19-Iunie-2013, 10:01

 • Țăranu Nicoletace 20000 euro ?

  04-Mai-2013, 00:26

 • Neamtu Gabrieldane daca te mai intreaba astia de cei 20 de mii de euro spunele de manescu care taie pomi cu 4 mil de euro si impartei sa vezi cum ies 200 de persoane care poti sa le dai sa faca o afacere si vreo 36 de la elena udrea de la sinaia sa vezice se intampla sunt bani?

  03-Mai-2013, 19:16

12345 » Ultima


Comentez si eu:


Articole din aceeasi sectiuneHolera reapare in sudul Haiti, provocand moartea a cel putin 20 de persoane

Holera reapare in sudul Haiti, provocand moartea a cel putin 20 de persoane

Epidemia de holera care afecteaza Haiti de un an este pe cale sa reapara in sudul tarii, unde aproximativ 20 de persoane ...

citeste continuarea

Poliţist de la Secţia 3, către un investigator sub acoperire: Îţi trag o bucată de cazi în cap aici

Poliţist de la Secţia 3, către un investigator sub acoperire: Îţi trag o bucată de cazi în cap aici

Doi poliţişti de la Secţia 3 de Poliţie au supus o femeie, investigator sub acoperire, la violenţe fizice şi psihice "extrem ...

citeste continuarea

Fetiţă de trei ani şi opt luni, în spital, existând suspiciunea că a fost agresată sexual

Fetiţă de trei ani şi opt luni, în spital, existând suspiciunea că a fost agresată sexual

O fetiţă în vârstă de trei ani şi opt luni a fost internată miercuri după-amiază în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, ...

citeste continuarea

Diaconescu, în sala de judecată pentru recurs!

Diaconescu, în sala de judecată pentru recurs!

În urmă cu doar câteva minute s-a dat startul şedinţei de judecată pentru analizarea recursului depus de avocaţii lui Dan Diaconescu, ...

citeste continuarea


Vizitatori online acum: 101